Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Daar is Jelle Vossen weer!

(VIDEO) - Daar is Jelle Vossen weer!

Een al dan niet bewuste kniestoot van Rami Gershon in de openingsmatch van de Play-Offs leverde Jelle Vossen heel wat pijn en een rit naar het ziekenhuis op. Er werd even gevreesd voor een bekkenbreuk en bijgevolg het einde van zijn seizoen, maar gelukkig viel het uiteindelijk allemaal beter mee dan aanvankelijk verwacht werd.

Het ziet ernaar uit dat Michel Preud’homme straks weer wat meer mogelijkheden krijgt tegen Zulte Waregem. Zo kon José Izquierdo dinsdag de volledige groepstraining afwerken en ondervond onze Colombiaanse flankaanvaller daar geen hinder van.

Lior Refaelov trainde nog individueel, maar ook hij is aan de beterhand. En tot slot verscheen ook Jelle Vossen woensdag opnieuw op het trainingsveld. Onze topschutter lijkt dan ook klaar te raken voor de derby tegen Essevee.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws