Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt Engels bij Club Brugge? Verdediger spreekt over (nabije) toekomst

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Björn Engels is doorheen de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde bij Club Brugge. Er komt wellicht een moment dat onze centrale verdediger een stapje hogerop gaat zetten. Engels houdt er alvast rekening mee en steekt dat niet onder stoelen of banken.

In het programma Extra Time kreeg Engels de vraag “Hoop je op een transfer na het seizoen?”. De verdediger antwoordde eerlijk op de vraag: “Ja”, klonk het in het vragenhokje van Extra Time.

Nadien ging Engels iets dieper op het thema in. “Intern zijn er ook afspraken gemaakt omtrent een transfer. Ik heb een voorkeur voor de Premier League, maar er zijn nog mogelijkheden.” Arsenal is de favoriete buitenlandse ploeg van Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws