Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrassing in de maak? ‘Club Brugge dicht bij toptransfer’

Verhaeghe - Preud'homme

De kans is erg groot dat Club Brugge deze zomer afscheid neemt van José Izquierdo. Onze Gouden Schoen acht de tijd immers rijp om zijn goeie prestaties bij Blauw-Zwart te verzilveren met een lucratieve transfer. 

Om zijn vertrek op te vangen werd alvast Elton Acolatse van Westerlo transfervrij binnengehaald. Daar zal het echter niet bij blijven. Zo denkt Blauw-Zwart ook aan Henry Onyekuru, één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League dit seizoen bij Eupen. Volgens La Dernière Heure is de kans groot dat de 19-jarige Nigeriaan straks in Jan Breydel neerstrijkt. De Waalse krant spreekt zelfs van een nakend akkoord.

Onyekuru trof dit seizoen al 17 keer raak en kan op heel wat interesse rekenen. Ploegen als Chelsea, Arsenal, Liverpool, Southampton, Sevilla, Celtic, Borussia Mönchengladbach en Bournemouth volgen de prestaties van de dribbelvaardige vleugelspits op de voet. Een overgang naar Club zou om twee redenen opmerkelijk zijn. Enerzijds omdat de Daily Mail eerder deze maand nog sprak over een prijskaartje van maar liefst 8 miljoen euro, anderzijds omdat Onyekuru eerder aangaf dat zijn voorkeur uitgaat naar een buitenlands avontuur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws