Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrassend toptalent van Club Brugge in de aanval? “Laat hem volgende week maar debuteren!”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Nu ook Wesley Moraes en Jelle Vossen mogelijk eventjes in de lappenmand liggen, moet Michel Preud’homme op zoek naar aanvallende oplossingen. Lex Immers en Björn Engels zijn mogelijkheden diep in de spits, maar het is niet hun natuurlijke positie… Zijn er nog andere opties?

In de studio van PlaySports hadden ze het zelfs eventjes over… Noah Fadiga, één van onze jeugdige talenten die zich in de kijker speelde op de Viareggio Cup in Italië.

“Misschien herinneren ze zich in Brugge dat ze ook jeugdteams hebben. Ik heb nog nooit iets gehoord over een speler die uit de jeugd van Club Brugge kwam. In tegenstelling tot al die jonge jongens die bij Ajax naar het eerste elftal doorstromen”, vertelde Jan Mulder met enige zin voor overdrijving.

“Noah Fadiga misschien?”, gooide presentator Bram Lambert een naam op tafel. “De zoon van Khalilou Fadiga, die toch wel een stukje kon voetballen, hé.” Voor artiest Rick De Leeuw voldoende om een straffe uitspraak te doen: “Laat die volgende week maar meteen debuteren”, aldus de Nederlander. Een aanzienlijk deel van de Club-fans ziet echter liever Fran Brodic opdraven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws