Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen legt uit waarom de Brugse aanhang zo speciaal is: “Dat word je gewaar als speler”

Zomerse Club Brugge fans

Met een teleurstellende 2 op 12 hadden de supporters van Club Brugge nog niet veel reden tot glimlachen in deze Play-Offs. Maar ook in moeilijke tijden staat het Blauw-Zwarte legioen paraat. Met succes, want woensdagavond scoorde Club zijn eerste driepunter tegen KV Oostende.

Gert Verheyen nam samen met Bart Raes het commentaar van de wedstrijd voor zijn rekening. Het Club-icoon benadrukte daarbij de cruciale rol van de Brugse aanhang. “Hier in Jan Breydel merk je dat het publiek ook na die zwakke Play-Off start niet super negatief is. Zelfs niet na die vroege tegengoal van Dimata. Dat geluk hebben ze. Allé, dat is geen geluk, het is iets dat je natuurlijk al jaren afdwingt.”

Verheyen speelde zelf van 1992 tot 2006 op Olympia en weet wat zo’n steun kan betekenen voor de ploeg. “Het is echt wel een fijn publiek dat de steun blijft behouden. Ook al weten ze dat het ondertussen verloren is voor het kampioenschap. Zij gaan hun eigen spelers niet afmaken omdat het minder gaat of omdat ze slecht gespeeld hebben tegen Anderlecht. En dat word je wel gewaar als speler”, klinkt het vol lof tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws