Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen geeft Club Brugge raad: “Nog wat te vroeg om hem als basisspeler te gebruiken”

Gert Verheyen (analist)

Club Brugge is volop bezig met de ploeg van de toekomst. Zo toont Blauw-Zwart interesse in Henry Onyekuru, Erhan Masovic en Ivan Sunjic. In de eigen Jupiler Pro League heeft de landskampioen zijn zinnen gezet op Mats Rits en Jordi Vanlerberghe van KV Mechelen.

Johan Timmermans, de voorzitter van Malinwabevestigde dinsdag dat hij een Brugs bod ontving voor Vanlerberghe. Dat werd echter van tafel geveegd. De 20-jarige verdediger van KVM moet zo’n 1 miljoen euro kosten. Naast Club hebben ook Anderlecht en AA Gent zich gemeld voor de veelbelovende jongere.

Gert Verheyen had Vanlerberghe nog onder zijn hoede bij de nationale ploeg U19. Ons Club-icoon is dus goed geplaatst om in te schatten wat de speler van KV Mechelen zou kunnen betekenen voor Club. “Om hem onmiddellijk als basisspeler te gebruiken, vind ik het nog wat te vroeg. Dan zou hij toch eerst een tijd onbetwiste titularis bij KV Mechelen moeten zijn.”

“Ik zou hem als jonge, talentvolle Belg eerder opnemen in de kern om hem daar nog wat verder te laten groeien. Ik denk ook niet dat een topclub hem nu al ziet als een onmiddellijke versterking voor in de basis”, besluit Verheyen in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws