Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen en De Coninck geven pronostiek Anderlecht – Club Brugge

Verheyen en De Coninck voorspellen Anderlecht - Club Brugge

Zondagavond staat Club Brugge voor de levensbelangrijke verplaatsing naar Anderlecht. Paars-Wit heeft een betere vorm dan Blauw-Zwart, maar de manschappen van René Weiler moesten donderdagavond 120 minuten lang diep gaan in hun Europa League duel tegen Manchester United.

Gert Verheyen verwacht straks een gelijkspel. “Mijn pronostiek voor Anderlecht – Club Brugge is 1-1. De reden daarvoor is dat Anderlecht Europees gespeeld heeft. Misschien zijn ze toch wel vermoeid om echt afstand te kunnen nemen van Club.”

Ons Club-icoon verwacht niet dat Michel Preud’homme & co aan het langste eind trekken. “Het is al zo lang geleden dat ze daar nog hebben kunnen winnen. Ik denk dat ze net niet goed genoeg zijn om die overwinning daar nu te gaan halen.”

Wim De Coninck verwacht een driepunter voor de thuisploeg. “Ik denk dat het 2-1 voor Anderlecht wordt, waardoor Club waarschijnlijk uitgeschakeld zal zijn voor de titel.” Onderstaand de beelden, alsook de meningen van Alex Teklak en Benoit Thans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws