Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Veldslag om Vlaanderen: deze fouten van AA Gent zagen jullie (en de reviewcommissie) nog niet

Club Brugge verloor afgelopen zondag de Slag om Vlaanderen in en tegen Gent. Ondertussen werd Benoît Poulain opgeroepen door de Reviewcommissie, maar wat dan gezegd van de fouten die enkele spelers van AA Gent begingen?

De (veld)Slag om Vlaanderen stond bol van de overtredingen en enkele spelers van Hein Vanhaezebrouck gingen op bepaalde momenten toch wel over de rooie. Enkel William Troost-Ekong liep tegen een rode kaart (twee keer geel) aan. Toch werd er maandag naast Poulain geen enkele speler van Gent opgeroepen door de Reviewcommissie.

Een mens kan zich daar vragen bij stellen… Het lijkt wel alsof er met twee maten en twee gewichten gewerkt wordt bij de Reviewcommissie. In onderstaande beelden kan je de Gentse fouten en de ernst ervan nagaan. Van Nana Asare die Ruud Vormer meermaals uit zijn tent probeerde te lokken, tot Kalifa Coulibaly die Lex Immers naar de nek grijpt. En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Voor de volledigheid onderstaand ook alle fouten van Club Brugge. Maak de vergelijking en oordeel zelf…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws