Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vaste waarde van Club Brugge met de grond gelijk gemaakt: “Hij gooide titelkansen in het water”

Van Rhijn - Poulain - Denswil - Vanaken - De Bock - Butelle

Club Brugge verloor zondagavond met 2-1 op het veld van AA Gent. Blauw-Zwart beukte een helft lang op de deur, maar slaagde er niet in om nog een tweede keer tot scoren te komen. Daar komt nog eens bovenop dat de goals van Gent te makkelijk werden weggegeven.

Laurens De Bock had in beide fases boter op het hoofd, en dat zag ook Stephan Keygnaert. De chef sport van Het Laatste Nieuws is dan ook niet mals voor onze speler. “Jammer voor Michel Preud’homme en Club Brugge is hun linksachter Laurens De Bock”, klinkt het in de krant.

“De jongen zegt zelden goeiedag tegen ondergetekende en dat zal na dit proza niet veranderen. De Bock gooide gisteravond eigenhandig – en dat mag u letterlijk nemen – de (titel)kansen van Club in het water. Met een prima ‘assist’ op beide Gentse doelpunten. Het betere knoeiwerk van Laurens. Club Brugge is arm op linksachter, in wat voor plan dan ook”, besluit Keygnaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws