Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt zag 2 spelers over de schreef gaan in Gent – Club: “Hoort niet bij het voetbal”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de potige Slag om Vlaanderen. Peter Vandenbempt oordeelt dat er van beide ploegen één speler was die over de schreef ging.

“Ik weet wel dat Play-off I een verhevigde vorm van competitievoetbal is”, steekt de analist van wal bij Sporza. “Dat er veel spanning op zit en dat de belangen groot zijn. En er speelt sowieso al een historische rivaliteit tussen AA Gent en Club Brugge. Maar dan nog zijn al die redenen echt geen excuus vind ik voor wat bij momenten een ordinaire schoppartij was. Met niet enkel veel te veel overtredingen (vaak ook heel zware en gevaarlijke), maar ook voortdurend discussies.”

“Er is een verschil tussen een wedstrijd waarin je enkel trappen wil uitdelen aan de tegenstander en een wedstrijd waar het op en soms over het randje is”, oordeelt Vandenbempt. “Voetbal mag best hard en intens zijn. Maar als het voetbal zelf er onder verloren gaat, dan is er volgens mij toch wat mis. Coulibaly had er een paar keer af gekund en wat Poulain deed, hoort niet bij het voetbal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws