Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt heeft gouden tip voor Preud’homme en verwijst naar Vanhaezebrouck

Peter Vandenbempt (analist) (3)

Michel Preud’homme werd maandag opgeroepen door de Reviewcommissie vanwege zijn gedrag in de match tegen Sporting Charleroi. In Extra Time fronste het panel de wenkbrauwen. 

“Het weggooien van een notitieboekje, is dat zo erg?” vroeg Wesley Sonck zich luidop af. “Michel is nu eenmaal een winnaar. Maar ik hoorde dat de technische staf en de rest van de bank ook was rechtgesprongen. Dat vind ik veel erger.” Eerder raakte al bekend dat er eveneens een schorsing boven het hoofd van kinesist Jan Van Damme hangt.

Jan Mulder ziet dan weer een tendens. “Het lijkt wel of het er tegenwoordig bijhoort bij toptrainers. Misschien is het gewoon stress. Kijk naar zo’n Jürgen Klopp, die doet niks anders. Dit is juist een kwaliteit”, oordeelt de Nederlandse analist.

Peter Vandenbempt sloot de discussie af met goeie raad voor de Brugse coach. “Het is nu de gewoonte om beelden te laten zien van collega’s die dat ook doen en dan word je vrijgesproken. Want iedereen doet dit. Dat Michel Preud’homme de ergste is? Niet noodzakelijk hoor.” Vandenbempt doelt daarmee op het feit dat Hein Vanhaezebrouck eerder dit jaar werd vrijgesproken door bij zijn verdediging beelden te tonen van MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws