Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Rhijn komt met opvallend verhaal na vreemde strafschopfase

Ricardo van Rhijn wijst

Club Brugge is er zaterdagavond niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Charleroi. Blauw-Zwart kwam op voorsprong dankzij een knap doelpunt van Wesley Moraes, maar de Carolo’s kwamen op gelijke hoogte vanop de stip na een penaltytreffer van Chris Bedia. 

Van Rhijn was het achteraf niet eens met de beslissing van scheidsrechter Luc Wouters. “Op het moment dat ik de bal zag komen en wilde springen, voelde ik een duw in mijn rug. Daardoor ben ik uit balans en doe ik een beweging met mijn hand naar de bal. Dat ziet er misschien raar uit, maar het is gewoon een reactie op die duw. Tainmont gaf zélf toe dat hij in die fase een overtreding op mij beging.”

Club moet nu hopen dat Anderlecht morgen tegen AA Gent niet verder uitloopt. “Dit is heel zuur, want we verliezen 2 punten door die strafschopfase. We gaven voor de rest heel weinig weg. Dat we zelf ook niet genoeg kansen creëerden? Tegen Charleroi is het altijd heel lastig, ze spelen heel compact. Normaal moeten we thuis al onze wedstrijden winnen, maar we hopen morgen op een ietwat gunstige uitslag voor ons bij Anderlecht – Gent”, klinkt het tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws