Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Update uit de Brugse ziekenboeg: zowel Refaelov als De Bock staan even aan de kant

Update uit de ziekenboeg zowel Refaelov als De Bock staan even aan de kant

Woensdagavond pakte Club Brugge zijn eerste zege in deze Play-Offs. Het won met 3-1 van KV Oostende, maar zag zowel Lior Refaelov als Laurens De Bock uitvallen.

Refaelov mocht zijn 31ste verjaardag vieren met een basisplaats tegen de Kustboys, maar de Israëliër werd net voor de aftrap niet fit genoeg bevonden tijdens de opwarming. Onze flankspeler kampt met last aan de adductoren. Michel Preud’homme wond er achteraf geen doekjes om en sprak van een problematische situatie. De komende dagen volgen er verdere onderzoeken, maar Rafa is naar verluidt sowieso 2 tot 3 weken out.

Daarnaast zal ook De Bock er niet bij zijn tegen Essevee. Onze linksachter moest tegen KVO vroegtijdig het strijdtoneel verlaten na een fikse botsing (zie onderstaande beelden). Hij was even buiten bewustzijn en werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere analyse van zijn hoofd- en nekpijn. Intussen is bekend geraakt dat De Bock een hersenschudding heeft opgelopen. Volgens HLN zou hij op z’n minst twee weken onbeschikbaar zijn.

Tot slot komt ook Timmy Simons niet in aanmerking voor een selectie tegen de ploeg van Francky Dury. Onze aanvoerder pakte woensdag zijn derde gele kaart in deze Play-Offs en is bijgevolg geschorst.

Stevige botsing voor De Bock

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws