Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

UPDATE: blessure Vossen lijkt dan toch nog enigszins mee te vallen

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

Zondagavond hinkte Jelle Vossen nog voor het laatste fluitsignaal tegen AA Gent naar de kant. Hij kon niet meer bewegen en moest onmiddellijk naar het ziekenhuis. Reden: een kniestoot van Rami Gershon. Nader onderzoek heeft intussen gezorgd voor ietwat geruststellende informatie over de blessure van onze 28-jarige Limburger.

Zoals je maandagmorgen op BlauwZwartFans kon lezen, werd er gevreesd voor een bekkenbreuk bij de Brugse topschutter. In dat geval zou Vossen sowieso niet meer in actie kunnen komen dit seizoen.

De laatste berichten spreken echter van een fikse botkneuzing van het bekken. Michel Preud’homme moet zijn spits dus sowieso enkele weken missen, maar Vossen zou in ieder geval nog inzetbaar zijn tijdens deze Play-Offs. Er volgen vandaag wel nog extra scans om na te gaan of er ook spieren in het bekken geraakt zijn. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws