Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws voor de toekomstige Belgische kampioen

Club Brugge kampioen (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge, RSC Anderlecht of toch nog AA Gent? Niemand die met zekerheid kan voorspellen welke ploeg eind mei op het hoogste schavotje prijkt in de Jupiler Pro League. Wat wél al zeker is, is dat de toekomstige Belgische kampioen nog meer dan in de voorgaande jaren langs de kassa zal passeren.

AA Gent schopte het begin 2016 tot in de achtste finales van de Champions League en streek zo 25 miljoen euro op. Club Brugge beleefde een terugkeer op het kampioenenbal in mineur, maar mocht desondanks 15 miljoen euro op de bankrekening bijschrijven.

Volgens La Dernière Heure zal dit bedrag vanaf het seizoen 2018-2019 met maar liefst 30% stijgen. Zo zal de Belgische kampioen straks 25 miljoen euro in plaats van 15 miljoen euro ontvangen voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. Naast prestige staat er dus ook een pak geld op het spel!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws