Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Timmy Simons haalt uit naar gewezen bondscoach Marc Wilmots

Timmy Simons (Club Brugge - Kortrijk)

Timmy Simons is geen man van straffe interviews of opvallende uitspraken. De Brugse kapitein lost problemen liever binnenskamers op. Maar in zijn biografie 1000 neemt de 40-jarige middenvelder geen blad voor de mond.

Zo blikt Simons onder meer terug op het abrupte ‘einde’ onder bondscoach Marc Wilmots, die hem vlak voor het WK van 2014 plots als een baksteen liet vallen. Een beslissing die onze aanvoerder tot op de dag van vandaag zwaar op de maag ligt.

“Marc had me gezegd: ‘Wat er ook gebeurt, jij gaat altijd mee naar Brazilië.’ Hetzij als speler, hetzij als lid van de technische staf bijvoorbeeld. Uiteindelijk heb ik twintig minuten voor de persconferentie te horen gekregen dat ik niet geselecteerd was.”

“Als je dan achteraf verklaart dat we al zo veel hebben meegemaakt en goede vrienden zijn, dan zeg ik: welke vriend doet zoiets? Als je zoiets belooft, doe het dan ook, of hou gewoon je mond.” ‘1000, Timmy Simons’ ligt vanaf vandaag in de winkelrekken en kost €19,99. Je kan het boek ook online bestellen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws