Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Timmy Simons ging in de clinch met Filip Joos: “De waarheid moest verteld worden”

Filip Joos (analist)

Timmy Simons doet voor de camera’s niet graag straffe uitspraken, maar binnenskamers zal je het geweten hebben als iets niet naar de zin is van onze captain. Zo had hij enkele jaren geleden een serieus meningsverschil met Filip Joos.

Toen er gewag werd gemaakt van een ruzie tussen Simons en Vincent Kompany, had onze middenvelder het even helemaal gehad. “Ik had ooit eens gezegd dat het jammer zou zijn dat Vince afgerekend zou worden op het extra-sportieve en niet op het sportieve. Blijkbaar was hij eens zijn das vergeten bij een wedstrijd van de nationale ploeg”, klinkt het tegenover Fan!.

“Ik was er niet eens bij. Het ging echt over niets, maar die uitspraak heeft mij jarenlang achtervolgd, terwijl intern alles al besproken en gladgestreken was”, doet onze aanvoerder zijn verhaal. “Ik had het echt gehad en wilde dat de waarheid verteld werd. Ik ben toen in de luchthaven op Filip Joos afgestapt om te vragen waarom hij insinueerde dat Vince en ik op voet van oorlog leefden. ‘Wie heeft je dat verteld?’, vroeg ik. Hij zei dat hij dat van een bron gehoord had. Wie die bron was, kreeg ik niet te horen.”

Simons vond dat het welletjes geweest was. “Ik heb toen Vince erbij geroepen en hem op de man af gevraagd of er een probleem was tussen ons. Dat was er dus niet. Ondertussen was ook Frank Raes er komen bij staan. Ach, uiteindelijk werd het nog een toffe babbel. Dat was dus voor eens en altijd opgelost.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws