Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supportersbrief Club-fan stemt tot nadenken: “Beter naar Anderlecht met zo’n supporters”

Club-fan juicht

Club Brugge heeft na drie speeldagen in de Play-Offs slechts twee punten verzameld. Wat ons betreft een samenloop van ontbrekende efficiëntie (kansen Engels en Immers tegen AA Gent), scheidsrechterlijke beslissingen (penalty’s tegen Charleroi en Zulte Waregem) en ontbrekende scherpte (begin van de match tegen Zulte Waregem). Maar om daarom nu al de handdoek te gooien? Neen, dat gaat er bij ons niet in. 

Vanzelfsprekend is elke Club-fan teleurgesteld na een zwakke prestatie. En ja, dan kunnen er al eens harde woorden vallen. Begrijpelijk allemaal. Maar bepaalde reacties die we na de match tegen Essevee ontvingen, gingen er toch wel over.

Zo waren er ‘fans’ die aangaven dat ze de resterende 7 matchen niet eens meer wilden bijwonen en daarom hun abonnement maar verscheurd hadden. Tegelijkertijd werd er dan met verwijten gegooid naar het ontbrekende DNA van bepaalde Club-spelers. Naar onze bescheiden mening ontbreekt het zo’n ‘supporters’ misschien zelf ook wel aan het juiste Club-DNA.

Oproep

Na jaren van prijzendroogte kunnen we de afgelopen jaren echt niet klagen met de bekerwinst, het kampioenschap en de supercup. En dan was er nog de kwartfinale in de Europa League. Net in deze moeilijke tijden moeten we als één man achter Club staan. Daarin onderscheiden we ons immers van pakweg het Anderlecht-publiek, daar waar de toeschouwersaantallen louter afhangen van hun plaats in het klassement.

Club-fan Steve ergert zich mateloos aan de instelling van een deel van zijn mede-fans en verwoordde het als volgt: “Gezien het overloopt van supporters die er NIET meer in geloven, wil ik deze oproep doen. Indien er iemand een kaart heeft voor de match Anderlecht – Club, laat me aub iets weten. Ik ben een supporter die zijn Club altijd wil steunen, maar heb geen kaart. Iemand die wel een kaart heeft en er niet meer in gelooft? Ik wil de kaart onmiddellijk overkopen! Indien iemand kan helpen, laat gerust iets weten. Beter naar Anderlecht trekken met supporters die er wel nog in geloven… Niet?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws