Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supporters Valencia hebben opvallende mening over Mathew Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan zag zijn goeie prestaties bij Club Brugge in de zomer van 2015 beloond worden met een transfer naar Valencia. Veel plezier beleefde de 25-jarige Australiër nog niet in de Primera Division. Mede door blessures kreeg hij amper speelgelegenheid en degradeerde hij zelfs tot derde keeper.

Om opnieuw matchritme op te doen werd Ryan in België gelinkt aan Club, Anderlecht, Gent en Genk. Uiteindelijk belandde hij in de Luminus Arena, waar hij zich met behulp van goeie prestaties in de Europa League opnieuw in de kijker wil spelen bij Valencia.

Genk wil Ryan graag langer huren, maar de Limburgers hebben geen aankoopoptie. Bovendien is het zowel financieel als sportief bijna onmogelijk voor een Belgische club om de goalie langdurig aan zich te binden. Normaal gesproken trekt onze gewezen publiekslieveling na dit seizoen dus gewoon terug naar Spanje, waar hij sowieso eerst een gesprek met het bestuur zal hebben over zijn toekomst.

Tenzij eerste keeper Diego Alves (31) en / of tweede keeper Jaume Domènech (26) in de zomer andere oorden opzoeken, is de kans eerder klein dat Ryan straks als titularis aan een nieuw seizoen bij Valencia begint. En toch wil de meerderheid van de fans van Los Che dat Ryan straks hun nummer 1 is. Getuige daarvan onderstaande poll. Opmerkelijk, aangezien ze onze ex-doelman nauwelijks aan het werk zagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws