Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staat ook deze Belgische coach op het verlanglijstje van Club Brugge?

Michel Preud'homme met overwinningsgezangen
De kans is groot dat Michel Preud’homme het na dit seizoen voor bekeken houdt als trainer van Club Brugge. Het bestuur van Blauw-Zwart heeft wellicht al een lijstje klaar met potentiële opvolgers voor de Luikenaar.

Assistent-trainer Philippe Clement is alvast één van de mannen die in aanmerking komen om Preud’homme op te volgen. Ook de naam van Felice Mazzu (Sporting Charleroi) werd al naar voor geschoven als potentiële nieuwe trainer van Club Brugge.

Volgens Het Nieuwsblad is er nog een Belgische trainer kandidaat om het roer bij Blauw-Zwart over te nemen: Peter Maes. “Maes zelf beslist wellicht pas na het seizoen over zijn toekomst. Want je weet maar nooit dat zijn naam – samen met die van onder meer Mazzu – op de lijst van Club Brugge staat om Preud’homme op te volgen”, schrijft Het Nieuwsblad.

Maes was de voorbije seizoenen achtereenvolgens aan de slag bij KV Mechelen, Sporting Lokeren en KRC Genk. Bij die eerste twee clubs boekte de Limburger de nodige successen, maar bij Genk viel het ietwat tegen en kreeg hij een tijdje terug de bons. Hoe dan ook lijkt een job bij Club weinig waarschijnlijk voor Maes. De ex-coach van KRC pakte in het verleden immers uit met enkele bedenkelijke uitspraken aan het adres van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws