Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelersmakelaar haalt uit naar Brugse verdediger: “Zijn prestatie choqueerde mij”

Van Rhijn - Poulain - Denswil - Vanaken - De Bock - Butelle

Club Brugge heeft met Ricardo van Rhijn, Helibelton Palacios en Dion Cools maar liefst 3 rechtsachters in de rangen. Michel Preud’homme gaf de voorbije weken aan dat hij niet tevreden was over onze Nederlander, hetgeen de ex-speler van Ajax zowel tegen Zulte Waregem als tegen KV Oostende een plaatsje op de tribune opleverde. Het Brugse bestuur denkt dan ook na over versterking op de rechtsback.

Club informeerde onlangs naar Henrik Dalsgaard van Essevee, maar de 27-jarige Deen heeft intussen een principeakkoord met Brentford FC. Een andere optie is Clinton Mata van Sporting Charleroi. Mogi Bayat – die na de lucratieve transfer van Obbi Oulare naar Watford opnieuw op een goed blaadje staat in Jan Breydel – ziet het graag gebeuren.

“Mata heeft alle kwaliteiten: techniek, kracht, fysiek en mentaliteit. Bij Anderlecht speelt er al een geweldige rechtsback: Dennis Appiah (via Bayat naar RSCA geloodst, nvdr). Beiden hebben dezelfde topmentaliteit”, vertelt de spelersmakelaar in La Dernière Heure.

“Kijk maar naar de partij tussen Anderlecht en Club Brugge. Als ik de prestatie van de rechtsachter van Club (Ricardo van Rhijn, nvdr) zag, en dan spreek ik over zijn wedstrijdmentaliteit, dan choqueerde mij dat. En dat zeg ik met het nodige respect voor zijn carrière. Dat zou met Appiah of Mata nooit gebeuren. Clubs vinden de mentaliteit steeds belangrijker.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws