Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelersmakelaar bevestigt: ‘Club Brugge op een zucht van vierde zomertransfer’

Blue Army tifo (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is net zoals tijdens de voorbije wintermercato vroeg begonnen aan zijn transferhuiswerk voor de zomer. Zo werden German Mera (Deportivo Cali) en Elton Acolatse (Westerlo) al definitief vastgelegd als versterkingen. Erhan Masovic (FK Cukarick) werd nog niet officieel voorgesteld, maar de 18-jarige centrale verdediger heeft volgens diverse bronnen een contract voor vier seizoenen Jan Breydel ondertekend. En ook zomertransfer nummer 4 lijkt slechts een kwestie van tijd…

Spelersmakelaar Franjo Vranjkovic bevestigt dat de onderhandelingen met Ivan Sunjic voorspoedig verlopen. “Op Paaszondag waren ik en Ivan in een kasteel te Brussel om te onderhandelen met Vincent Mannaert. De gesprekken verliepen uitstekend en worden normaal volgende week verdergezet”, klinkt het in HLN.

Een akkoord met de defensieve middenvelder is nakend, maar Vranjkovic wil wel graag een gerucht uit de wereld helpen. “Ivan heeft nog géén medische testen afgelegd. Dat zou een gebrek aan respect zijn tegenover zijn huidige club Lokomotiva Zagreb. Ivan heeft ook een aanbieding van Udinese, maar zijn prioriteit blijft Club Brugge.”

Blauw-Zwart heeft dus de beste papieren in handen om Sunjic binnen te halen, maar moet tegelijkertijd hopen dat de speciale clausule van ex-club Dinamo Zagreb geen roet in het eten gooit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws