Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Sinan Bolat staat voor terugkeer naar Jupiler Pro League’

Sinan Bolat (Club Brugge)

Het huwelijk tussen Sinan Bolat en Club Brugge werd er één om snel te vergeten. De 28-jarige doelman kwam in de zomer van 2015 op huurbasis over van FC Porto, maar kon nooit overtuigen in Jan Breydel. Daardoor verzamelde hij slechts 270 competitieminuten in het shirt van Blauw-Zwart.

Na een periode zonder speelminuten bij Nacional staat Bolat dezer dagen weer onder de lat. Deze keer bij Arouca, de nummer 13 in de Portugese eerste klasse. Straks keert Bolat in principe terug naar moederclub FC Porto, maar daar kijkt de Turkse Belg niet meteen naar uit. “Ik voel me goed en ben weer 100 procent, maar ik wil niet opnieuw uitgeleend worden”, klinkt het klaar en duidelijk in HLN.

Arouca heeft geen optie om Bolat definitief over te nemen, maar er zijn nog andere opties voor het sluitstuk. “Er zijn aanbiedingen van Portugese, Turkse en Belgische clubs.” Liefst van al wil hij opnieuw in ons land aan de slag. “Ik sta open voor alles, maar na een paar jaar weg van huis te zijn geweest, wil ik wel terug naar mijn familie. Als er een interessant bod uit België komt, zal ik zeker twee keer nadenken. Het belangrijkste blijft wel dat ik speel.”

Bolat kwam in de Jupiler Pro League al voor KRC Genk, Standard en Club Brugge uit. Een terugkeer naar Blauw-Zwart lijkt niet aan de orde. Op Olympia presteerde de goalie ondermaats en bovendien haalde hij achteraf nog serieus uit naar Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws