Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze waarschuwing voor Geschillencommissie: “In het bondsgebouw mogen ze dekking zoeken voor MPH”

Michel Preud'homme boos

Club Brugge staat voor twee cruciale uitmatchen in Play-Off 1. Op paasmaandag is er de verplaatsing naar Zulte Waregem, de week nadien wacht RSC Anderlecht. Tegen Paars-Wit moet Michel Preud’homme mogelijk vanop de tribune toekijken vanwege zijn gedrag in de match tegen Sporting Charleroi.

Dinsdag verschijnt de Brugse coach voor de Geschillencommissie. Zij mogen beslissen of Philippe Clement in het Astridpark MPH al dan niet moet vervangen als T1. In principe mag Preud’homme in dat geval geen contact hebben met de bank, maar eerder lapte ook Felice Mazzu die regel al aan zijn laars tegen KV Oostende met behulp van oortjes.

Volgens Het Laatste Nieuws zal onze trainer zich dinsdag niet zomaar laten doen. De krant verstuurt een fikse waarschuwing richting de Geschillencommissie. “Als het paasweekend een beetje mocht tegenzitten, zullen ze in het bondsgebouw dekking mogen zoeken. Want de man staat scherp. Hij voelt zich alleen in een open veld. Spelers bevestigen dat Preud’homme gemotiveerder is dan ooit”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws