Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Wouters reageert na discutabele strafschop en is erg duidelijk

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk) (2)

Na afloop van Club Brugge – Sporting Charleroi ging het in het Jan Breydelstadion slechts over één fase: de strafschop van de bezoekers. Ricardo van Rhijn gaf meteen aan dat hij een duw kreeg van Clément Tainmont, die op zijn beurt zou hebben toegegeven dat hij een fout maakte.

“Iedereen zag dat het geen penalty was, behalve de man die een beslissing moest nemen”, voegde Ludovic Butelle eraan toe. Die man in kwestie – scheidsrechter Luc Wouters – bijt van zich af.

“Geen duwfout”

“Bij de voorzet die overwaait, zie ik hoe van Rhijn zijn twee handen boven zijn hoofd houdt en de bal met de armen raakt. Voor mij was er geen duwfout van Tainmont. Als je dit telkens moet fluiten, moet je het spel dertig keer stilleggen”, zegt de ref in Het Laatste Nieuws. 

“De man op de achterlijn hield een andere zone in de gaten waardoor ik kon opschuiven en een goed zicht had op de spelfase. Dat Club Brugge boos is? Ik sta er om goeie beslissingen te nemen, niet om populair te zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws