Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rotariu neemt eigen prestatie onder de loep en blikt al vooruit naar match tegen Zulte

Dorin Rotariu (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het was alweer even geleden, maar tegen KV Oostende vond Michel Preud’homme dat het tijd was om Dorin Rotariu nog eens in de basis te droppen. De 21-jarige Roemeen was erg bedrijvig en betrokken bij de eerste twee Brugse doelpunten. Bij zijn wissel voor Anthony Limbombe kreeg de jonge winger de handen op elkaar in Jan Breydel.

Rotariu zorgde voor diepgang en dreiging. Daarnaast dook hij op de gepaste momenten op voor doel. “Het allerbelangrijkste vanavond was de winst”, aldus de flankaanvaller op de officiële site. “Uiteraard weten we als ploeg dat we tot hier toe weinig goeds hadden gepresteerd. Na de nederlaag op Anderlecht was er weinig tijd om na te denken en hadden we ons voorgenomen om voor eigen publiek er toch wel iets van te maken.”

“Natuurlijk was ik blij dat ik meteen mocht starten en persoonlijk denk ik dat ik het nog zo slecht niet heb gedaan”, gaat Rotariu verder. “Jammer genoeg kon ik niet scoren, maar ik denk en hoop door deze prestatie dat ik ook komende maandag tegen Zulte Waregem mag starten. Uiteraard kan ik nog beter, maar ik moet de ploegmaats nog beter leren kennen, en dan bedoel ik hoe ik ze best aanspeel. Door de verdiende 3-1 winst blijven we in het zog van AA Gent en kunnen we vanaf nu beginnen denken aan onze volgende wedstrijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws