Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet tegen Zulte Waregem gevaarlijke valkuil voor Club

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is met slechts één op zes begonnen aan Play-Off I en dus moet er op Paasmaandag eigenlijk gewonnen worden van Zulte Waregem. Dat is bij de tegenstander wel even anders, ondanks dat Essevee slechts dezelfde cijfers kan voorleggen.

Voor Michel Preud’homme is dat een valkuil waar Club voor moet opletten. “Je voelt dat er drie ploegen zijn die losser spelen. Zulte won de Beker van België al, Charleroi is al tevreden met een plaats in Play-off I en bij Oostende moet niets. Bij Club Brugge, Anderlecht en AA Gent is dat wel even anders”, legt hij uit aan Sporza.

“Dat is voor ploegen als Zulte Waregem dus een voordeel. Ze spelen losser en zijn in vorm. Het is nog te vroeg om te zeggen dat we 4 op 6 moeten halen de volgende twee wedstrijden. Er kan zoveel gebeuren in de Play-Offs en het zal in de laatste vijf wedstrijden beslist worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws