Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme weet hoe hij Anderlecht gaat bekampen

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge staat dit weekend voor een loodzware opgave. Michel Preud’homme en zijn troepen moeten immers gaan winnen op Anderlecht om alsnog kans te maken op een tweede opeenvolgende titel. Iets wat al sinds 1998 niet meer lukte. De Brugse coach blikt vooruit.

“Als we verliezen, dan is de titel héél ver weg voor ons”, is MPH eerlijk. “Laat ons dus hopen dat we winnen en Play-Off 1 nog wat spannend kunnen houden.” Voor de match in het Astridpark heeft de Luikenaar één raad voor zijn spelers: vrank en vrij voetballen. “Wij moeten nu niet meer rekenen, we moeten gewoon gaan. Dat is het voordeel van onze situatie nu, we hebben eigenlijk niets meer te verliezen.”

Anderlecht moest donderdagavond diep gaan in zijn Europa League duel tegen Manchester United en heeft bovendien 120 minuten in de benen. “Ik ga niet flauw doen, normaal weegt zoiets door op de spelers. Al neem je de positieve adrenaline na zo’n mooi Europees parcours ook mee naar de competitie.”

“Toen wij twee jaar geleden uitgeschakeld werden in de kwartfinales tegen Dnipro Dnipropetrovsk, speelden wij een paar dagen later 2-2 gelijk bij AA Gent. Mijn spelers waren toen nog niet leeg, wij kregen later pas de fysieke terugslag”, citeert Het Nieuwsblad onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws