Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme strooit met lof naar spelers Club Brugge: “Indrukwekkend”

Michel Preud'homme met brede glimlach

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar afgelopen woensdag boekte Club Brugge zijn eerste overwinning in Play-Off 1. Een deugddoende driepunter, waarvoor Michel Preud’homme vrijdagmiddag een pluim op de hoed van zijn ploeg stak.

“Tegen Oostende zag ik een groep die alles heeft gegeven en er écht voor gegaan is. Zo zou het altijd moeten zijn”, opent Preud’homme zijn betoog. “De overwinning tegen Oostende geeft voldoening. Het was niet speciaal een opluchting, we moeten zeker niet beginnen vieren… Maar we zijn wel op de goede weg.”

Dat bleek blijkbaar ook uit de cijfers van onze spelers. “De spelers hebben tegen Oostende enorm veel en enorm zware inspanningen geleverd. De totale afgelegde afstanden, de afstanden met een hoge intensiteit: het zat goed. Het was indrukwekkend. Dat zag ik duidelijk terug in de cijfers.”

Niet vermoeid

“Fysiek zit alles goed. We zijn klaar en niet vermoeid. Maar dan is er natuurlijk nog het mentale aspect. Het psychologische aspect, zeg maar. En daar zat het niet altijd goed. De drang om alles te geven was niet altijd aanwezig”, is onze coach eerlijk tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws