Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme snoeihard voor zijn spelers na wanprestatie tegen Anderlecht

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om de drie punten te pakken in het Astridpark. Integendeel zelfs, Blauw-Zwart ging met 2-0 onderuit en had niets in de pap te brokken tegen een uitgekookt Anderlecht.

Michel Preud’homme kon zijn teleurstelling achteraf niet verbergen. “Het probleem is dat we het alweer zover laten komen”, opent de Brugse coach tegenover PlaySports. “De eerste tien minuten waren oké, maar dan kwamen we tekort op alle gebied: duels op de grond, in de lucht… We werden overklast op snelheid, reactievermogen en sprongkracht. Bekijk de stilstaande fases maar eens. Zelf speelden we in balbezit veel te lateraal. En dan sta je 2-0 achter na de eerste helft.”

Na het 2-2 gelijkspel tegen Zulte Waregem had MPH al een niet mis te verstane boodschap voor de Club-spelers die van een transfer dromen en daar doet hij na de nederlaag tegen RSCA nog een schepje bovenop. “Spelers die normaal voor Engeland gemaakt zijn, winnen geen duels. Of ik dan doel op jongens als Bjorn Engels? Het gaat er gewoon om dat ze gemotiveerd moeten zijn om een match te winnen. We hebben tegen Gent getoond dat we het kunnen.”

Tot slot kwam de Luikenaar nog eens terug op de rode kaart van Ruud Vormer. “Het is spijtig dat hij ons in de steek liet. Maar als het niet loopt, dan ga je misschien een beetje te ver en doe je dingen die je in de problemen brengen.” MPH eindigde met een stevige boodschap voor zijn manschappen: “Ik ga alles goed analyseren en zal enkel nog starten met de spelers die écht voor Club Brugge willen aantreden. Claudemir is daar een voorbeeld van: hij viel in na de rust en liet een strijdershart zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws