Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme onder de indruk van Vossen: “Volgens mij heeft hij een record gebroken”

Michel Preud'homme duim omhoog

Club Brugge pakte woensdagavond zijn eerste driepunter van deze Play-Offs. Blauw-Zwart kwam al vroeg op achterstand, maar boog het doelpunt van Dimata via Vossen en twee keer Izquierdo om in een 3-1 overwinning. 

Preud’homme was achteraf niet euforisch – daarvoor zat de match tegen Anderlecht nog te vers in zijn geheugen – maar wel tevreden over de prestatie van zijn manschappen tegen KV Oostende. “We hebben een match met mentaliteit gespeeld. En met momenten hebben we ook gevoetbald. Ondanks het vroege tegendoelpunt bleven we doen wat we moesten doen.”

Vossen en Rotariu konden de Brugse fans bekoren en dat was bij de Brugse coach niet anders. “Ik denk dat Jelle een record gebroken heeft qua gelopen meters voor een spits. Zowel in de pressing als in de shadow pressing (negatieve pressing, nvdr).”

“Dorin hebben we natuurlijk met een reden gekocht. We voelden dat hij aan het komen was op training en dus besloten we om hem te brengen. Of hij had moeten scoren? Ja, maar het belangrijkste is dat hij ons spel beter begrijpt en goed infiltreert. Hij begint in de rug te lopen en voert zijn positiewissels goed uit”, klinkt het tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws