Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme noemde Mazzu als potentiële coach van Club Brugge, Mazzu reageert

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

Felice Mazzu en zijn manschappen graaiden zaterdagavond één punt mee uit het Jan Breydelstadion. Het was misschien wel voor het laatst dat Mazzu in de bezoekende kleedkamer moest plaatsnemen. De trainer van Sporting Charleroi wordt namelijk genoemd als mogelijke opvolger van Michel Preud’homme bij Club Brugge.

Eerder deze week noemde Preud’homme zijn goede vriend Mazzu al een potentiële opvolger voor zichzelf. Na afloop van de match tussen Club Bruggen en Charleroi reageerde Mazzu op die uitspraken.

“Michel en ik knuffelen altijd als we elkaar zien. Eigenlijk zijn we verliefd”, dolde Mazzu. Het Laatste Nieuws wilde weten of Mazzu ook verliefd is op Club Brugge. “Ik ben verliefd op Charleroi. We hebben nog acht matchen in deze play-offs voor de boeg en ik zal mijn leven geven voor deze club”, dribbelde Mazzu knap om de vraag heen.

“Ik ben trots dat Michel zoiets zegt”

Ook toen het over de mogelijke opvolging van Preud’homme ging, bleef Mazzu rustig. Zoals steeds, reageerde hij ook nu als een gentleman. “Dat ik een goede opvolger zou zijn voor Michel? Dat is iets wat Michel heeft gezegd.”

“Ik zal nooit van mezelf zeggen dat ik een goede opvolger ben voor wie dan ook. Ik ben trots dat Michel zoiets zegt, maar ik concentreer me op Charleroi. Het moet vandaag over Charleroi gaan en niet over Mazzu.” Bekijk het volledige interview hieronder:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws