Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme legt uit waarom hij Engels in de spits posteert

Bjorn Engels kopbal

Michel Preud’homme moest de voorbije weken dikwijls serieus puzzelen in het aanvallende compartiment door de vele blessures. In Gent bracht hij afgelopen weekend zelfs al een halfuur voor tijd Björn Engels in als spits. Door de blessures van Vossen en Diaby lijkt het niet uitgesloten dat de verdediger de komende weken opnieuw in de aanval belandt.

Preud’homme geeft aan dat hij niet alleen omwille van zijn lengte Engels in de spits posteert. “Engels is sterk in het lezen van het spel, en positioneert zich daarom vaak slim in de spits”, vertelde hij vrijdag op zijn persconferentie.

Voor Dorin Rotariu kwamen er nog niet al te veel speelkansen, ondanks de vele blessures. “Rotariu is een lopend verhaal. Hij heeft kwaliteiten, maar moet nog evolueren in handelingssnelheid. Geef hem tijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws