Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over fitheid Wesley, Limbombe en Izquierdo

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Michel Preud’homme had enkele grote verrassingen in petto in zijn selectie voor de wedstrijd tegen Charleroi. Wesley Moraes werd toch nog klaargestoomd nadat hij in Gent geblesseerd uitgevallen was, terwijl ook Anthony Limbombe vroeger dan verwacht fit blijkt. José Izquierdo is er daarentegen nog niet bij.

“Alle geselecteerde spelers zijn klaar voor de wedstrijd of op zijn minst een deel van de wedstrijd. Zo ook Wesley en Limbombe. Ze trainden de afgelopen dagen zonder problemen mee, maar werkten daarnaast ook nog een individueel programma af. Fysiek zijn ze klaar”, verzekerde Preud’homme op zijn persconferentie.

Izquierdo werkt nog aan zijn terugkeer. “José heeft nog geen volledige training met de groep afgewerkt. Gisteren en vandaag heeft hij een deel meegedaan, maar dat was heel licht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws