Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft toe: “Het was een gok”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

De jongste weken is het steevast puzzelen geblazen voor Michel Preud’homme. Heel wat aanvallende spelers van Club Brugge liggen in de lappenmand en dat bracht al de nodige problemen met zich mee. Met Anthony Limbombe keerde er alvast iemand terug uit blessure.

Limbombe mocht tegen Sporting Charleroi invallen en liet meteen zien dat hij over een flits beschikt om een wedstrijd te beslissen. “Maar ik kan nog geen negentig minuten aan”, bekende onze winger na afloop van de wedstrijd in het Jan Breydelstadion.

Iets wat Michel Preud’homme achteraf bevestigde. “Limbombe brengen, was een beetje een gok. Na zoveel maanden zonder wedstrijd en met nog maar enkele trainingen in de benen, liet ik hem al invallen. Mede om een blessure bij Lex Immers te vermijden, want ook hij had last”, tekende Voetbalkrant op uit de mond van onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws