Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ergerde zich blauw aan scheids en Charleroi, deze beelden zeggen alles

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge beleefde zaterdag een frustrerende avond. Blauw-zwart speelde niet geweldig, maar verdiende al bij al wel de drie punten tegen Sporting Charleroi. Via een discutabele strafschop kwamen de bezoekers langszij en vanaf dat moment ergerde Michel Preud’homme zich mateloos.

Toen scheidsrechter Luc Wouters de bal op de stip legde na vermeend handspel van Ricardo van Rhijn moest het notitieboekje van Preud’homme er al aan geloven. Onze trainer gooide het notitieboekje in een bui van pure frustratie tegen de grond. Dat zie je in onderstaand filmpje:

Toen Charleroi-verdediger Clinton Mata daarna ook nog eens overduidelijk tijd ging winnen bij een ingooi, raapte Preud’homme de bal op en ging hij die heel vriendelijk aan Mata geven. Ook in deze fase ergerde Preud’homme zich blauw. Kortom: geen prettige avond voor onze trainer.

Een compilatie

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws