Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme denkt al aan de toekomst en noemt 4 mogelijke opvolgers

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst, maar de kans is niet onbestaande dat de coach na dit seizoen beslist om er bij Club Brugge mee te stoppen. En dan zal Blauw-Zwart op zoek moeten naar een opvolger. Preud’homme denkt zelf alvast mee met de club.

Bij de RTBF gooit Preud’homme een viertal namen op tafel. De tegenstander van zaterdagavond is er daar één van. “Felice Mazzu kent zijn gelijke niet in het opbouwen van een ploeg telkens die onthoofd wordt. Hij is één van de beste trainers van België, maar er zijn er nog”, vindt MPH.

“Francky Dury en Yannick Ferrera horen daar ook bij, als je ziet wat zij realiseren met hun beperkte middelen. Het zal aan de directie zijn om hun keuze te maken als ik beslis om te stoppen. Maar Philippe Clement zal ook een goede T1 zijn, zij het hier of ergens anders.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws