Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Over en uit? Jacobs heeft erg slecht nieuws voor Club Brugge

Brugse spelers lopen ereronde (Club Brugge - Anderlecht)

De tweede speeldag in Play-Off 1 draaide op drie gelijke spelen uit. In de stand van de Jupiler Pro League veranderde er dus niets. Toch is Club Brugge volgens Ariël Jacobs door het onverwachte puntenverlies tegen Charleroi de mentale verliezer van het weekend.

De gewezen coach van Anderlecht schat de titelkansen van Michel Preud’homme en zijn troepen erg somber in. “Bij Club was het een voortzetting van de voorbije weken. Alsof het afstaan van de leidersplaats op het einde van de reguliere competitie, het begin van een lijdensweg is geworden. De frustratie en nervositeit bij Preud’homme na die strafschopfase kwam er vooral omdat hij nu kennis maakt met de limieten van zijn ploeg. Als je Club Brugge bent en ambities hebt, moet je die match ook altijd doodmaken bij 1-0.”

Jacobs denkt zelfs dat Blauw-Zwart nog naast de tweede stek zal grijpen. “Langzaam maar zeker denk ik dat Anderlecht en Gent het duo bovenaan zal worden. Je weet vanwaar Gent komt en dat heeft hun een formidabele boost gegeven. Een beetje het tegengestelde van Club Brugge. Bovendien weet Gent dat er nog twee duels tegen Club en RSCA resteren”, klinkt het in L’Avenir.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws