Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw opvallende afwezige in Brugse selectie

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge lijkt zijn titeldromen definitief te mogen opbergen na de pijnlijke nederlaag tegen Anderlecht. De strijd om de tweede plaats ligt echter nog helemaal open. Het verschil tussen de nummer twee (AA Gent) en de nummer zes (KV Oostende) bedraagt namelijk slechts vijf punten. Woensdagavond neemt Club het op tegen de huidige hekkensluiter van Play-Off 1.

Michel Preud’homme kan tegen de Kustboys over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Abdoulay Diaby (geblesseerd) en Ruud Vormer (geschorst) komen niet in aanmerking voor de match tegen KVO. Tomás Pina zat tegen RSCA wel nog in de selectie, maar ontbreekt deze keer om nog onduidelijke reden. Over een blessure werd tot dusver niet gecommuniceerd. Zo blijft de ex-speler van Villarreal steken op amper 318 competitieminuten.

Na de wanprestatie in het Astridpark sprak de Brugse coach klare taal op zijn persconferentie: “Ik ga alles goed analyseren en zal enkel nog starten met de spelers die écht voor Club Brugge willen spelen.” Volgens HLN zullen deze 5 Club-spelers plaats moeten ruimen tegen KV Oostende. Onderstaand alvast de selectie.

Yves Vanderhaeghe moet op zijn beurt vier spelers missen voor de West-Vlaamse derby: Brecht Capon, Zarko Tomasevic, Michiel Jonckheere en Nicklas Pedersen moeten geblesseerd afhaken.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Cools, Engels, Poulain, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws