Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Sven Vermant ziet aanvaller uitvallen: “Mijn seizoen zit erop”

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

De blessuregolf bij Club Brugge neemt stilaan onvoorstelbare proporties aan. Bij de eerste ploeg liggen Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo, Lior Refaelov, Wesley Moraes en Jelle Vossen in de lappenmand. En ook de Brugse beloften worden niet gespaard.

Door de immense blessurelast in aanvallend opzicht moet Michel Preud’homme op zoek naar alternatieven. Tegen AA Gent kreeg Bjorn Engels een halfuur zijn kans in de spits, maar ook Lex Immers kan die rol vervullen. Al kan de Brugse coach ook kiezen voor veelbelovende spelers bij de beloften. Eén van hen, Dennis Van Vaerenbergh, komt echter niet langer in aanmerking.

De 18-jarige jeugdinternational heeft namelijk zijn ligamenten gescheurd en is out tot het einde van het seizoen. Van Vaerenbergh liep zijn blessure op in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen KV Kortrijk. De centrumspits maakte via Instagram de ernst van zijn blessure bekend en had nog bemoedigende woorden voor zijn ploegmaats. “Veel succes aan mijn ploeg in Play-Off 1 en in de Beker van België. Dit hoort erbij, maar ik zal sterker terugkeren!”, klinkt het.

Goodluck to My team in PO1 & BVB 🙏🏻 It's a part of the game ✌🏻️ I will come back stronger 💪🏻

Een bericht gedeeld door Dennis Van Vaerenbergh (@dennisvanvaerenbergh) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws