Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Philippe Clement niét naar KV Kortrijk

Denswil en Clement

KV Kortrijk heeft maandagmiddag officieel zijn nieuwe oefenmeester voorgesteld. Philippe Clement, de assistent-coach van Michel Preud’homme, werd nadrukkelijk gelinkt aan De Kerels, maar trekt dan toch niet naar het Guldensporenstadion.

Volgens La Dernière Heure was de kans groot dat Clement hoofdtrainer van KV Kortrijk zou worden, maar niets is minder waar. Karim Belhocine zal het huidige seizoen afwerken en daarna neemt Ioannis Anastasiou het roer over.

“De Grieks-Belgische hoofdtrainer komt over van de Nederlandse Eredivisieclub Roda JC en heeft een overeenkomst getekend voor 3 seizoenen. Als speler was hij onder andere actief bij Anderlecht en Ajax. Bij Panathinaikos en Roda JC stond hij aan het roer als hoofdcoach. Met Panathinaikos wist hij in 2014 nog de Griekse beker te winnen”, klinkt het bij KVK.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws