Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge verliest talent om opvallende reden

Blue Army tifo

Elk jaar verlaten een aantal jonge spelers Club Brugge, meestal omdat ze bij Blauw-Zwart geen kans zien om door te breken of omdat ze een stap hogerop kunnen zetten. Maar nu speelt Club een talent kwijt om een wel heel opmerkelijke reden.

Jerome Callebaut, de aanvoerder van de U19, zou normaal gezien volgend seizoen de stap naar de beloften van Club Brugge zetten. Hij kiest in plaats daarvan echter voor eersteprovincialer SV Zottegem. Een opvallende keuze, maar in Het Nieuwsblad legt Jan Van Kerckhoven, bestuurder van Zottegem, uit waarom Callebaut deze keuze maakte.

“Tot verbazing van iedereen heeft Jerome Callebaut de stap naar de beloften geweigerd en kiest hij vanaf september voluit voor zijn studies farmacie. Die zijn echter niet te combineren met vijf trainingen per week en heel wat buitenlandse tornooien. Hij zocht een club waar hij slechts twee keer moet trainen en kwam zo terecht bij zijn moederclub SV Zottegem”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws