Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge legt aanvaller voor 3 jaar vast

OFFICIEEL Club Brugge legt aanvaller voor 3 jaar vast

Club Brugge bevindt zich momenteel volop in de titelstrijd, maar achter de schermen wordt er op elk moment gewerkt aan de ploeg van de toekomst. Zo heeft Blauw-Zwart een talent uit de eigen Academy beloond met een profcontract. 

Gabriel Lemoine is een centrumspits die momenteel uitkomt voor de U17 van Club Brugge. Daarnaast doorliep hij alle nationale jeugdelftallen. Het 16-jarige talent kan ook op de linker- en rechterflank uit de voeten en ziet zijn goeie prestaties beloond worden met een verbintenis voor 3 jaar bij Blauw-Zwart.

Laurent Lemoine, zijn oudere broer die binnen 9 dagen 19 wordt, komt uit voor de Brugse beloften. “Gabriel is een echte spits die vlot scoort”, vertelt hij in HLN. “Het tegenovergestelde van mij dus”, lacht de centrale verdediger. “Maar voor de rest heeft hij hetzelfde parcours afgelegd.” Beide spelers kwamen in het verleden uit voor Bergen.

Laurent en Gabriel hebben een zeer hechte band en wonen samen op een appartement in Brugge. “Koken, het huishouden verzorgen, zorgen dat zijn huiswerk gedaan is, hem van de training halen… Ik vind dat helemaal niet erg”, aldus Laurent over de huishoudelijke taken. Hun ouders wonen in La Louvière.

Happy to have signed for 3 years with Club Bruges 🔵⚫️📝

Een bericht gedeeld door Gabriel Lemoine —> ⚠️ (@g.l_9) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws