Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge legt aanvaller voor 3 jaar vast

OFFICIEEL Club Brugge legt aanvaller voor 3 jaar vast

Club Brugge bevindt zich momenteel in volle Play-Off strijd, maar achter de schermen wordt er op elk moment gewerkt aan de ploeg van de toekomst. Zo heeft Blauw-Zwart een talent uit eigen rangen beloond met een profcontract. 

Rik De Kuyffer is een centrumspits die momenteel uitkomt voor de beloften van Club Brugge. De 18-jarige aanvaller werd vorige zomer weggeplukt bij derdeklasser Berchem Sport.

De jonge spits pikt geregeld zijn doelpuntje mee bij de beloften en maakte ook indruk op de ViaReggio Cup, het prestigieuze Italiaanse toernooi waar Club in de halve finales tegen Empoli strandde. De Kuyffer ziet zijn goeie prestaties beloond worden met een profcontract tot 2020.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws