Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft nieuwe aanvaller beet!

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer, aangezien basispionnen als José Izquierdo, Bjorn Engels, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby straks mogelijk andere oorden opzoeken. Bij een correct bod zal Blauw-Zwart hen alleszins niets meer in de weg leggen. Die belofte deed het Brugse bestuur aan de genoemde spelers na het binnenhalen van de veertiende landstitel.

Zoals je zaterdag al op BlauwZwartFans kon lezen heeft Club zich versterkt met Elton Acolatse. Hij plaatste zijn handtekening onder een contract tot 2021. Dat meldt de officiële site. De 21-jarige Amsterdammer kwam dit seizoen uit voor het gedegradeerde Westerlo.

In ‘t Kuipje vond hij 6 keer de weg naar doel en was hij goed voor 3 assists. Blauw-Zwart ziet in Acolatse een opportuniteit om volgend seizoen mee het verlies van Izquierdo op te vangen, aangezien de polyvalente Nederlander zowel op links als op rechts uit de voeten kan. De ex-speler van Ajax komt transfervrij naar Jan Breydel. Na Vormer, Denswil, Van Rhijn en Immers is Acolatse de vijfde Nederlander bij Club Brugge.

Maak kennis met Acolatse

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws