Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge haalt talent weg bij rivaal

Hans Vanaken met overwinningsgezangen (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge investeerde de voorbije jaren stevig in zijn jeugdopleiding en dat vertaalde zich onder meer in de goede resultaten van de beloften in de competitie, de Youth League en de Viareggio Cup. Een deel van de strategie van Club is om talentvolle spelers bij andere clubs weg te halen. Zo gaat het nu bij een rivaal shoppen.

Club Brugge is er in geslaagd om de 16-jarige Robbe Gheerardyns binnen te halen. Het jonge talent komt over van stadsrivaal Cercle, zo meldt het management van de speler. De jonge aanvaller kwam ook al uit voor de Belgische nationale jeugdploegen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws