Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFCIEEL: flankaanvaller keert na dit seizoen terug naar Club Brugge

Jan Breydelstadion

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer. Zo moet het vertrek van cruciale pionnen als José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil opgevangen worden. En dan zijn er nog een resem verhuurde spelers die al dan niet nog een toekomst hebben bij Blauw-Zwart.

Na een Israëlisch avontuur bij Hapoel Acre verkaste Dylan Seys naar FC Twente. De Brugse huurling speelde zich langzaam maar zeker in de kijker en werd in eerste instantie beloond met invalbeurten bij de eerste ploeg. Door zijn goeie prestaties mocht hij vervolgens geregeld in de basis starten. Zo verzamelde de 20-jarige vleugelspits tot dusver 817 competitieminuten.

FC Twente had een aankoopoptie om het Brugse jeugdproduct definitief over te nemen, maar licht die uiteindelijk niet. “Ik heb aan tafel gezeten met Twente en in onderling overleg bleek dit de beste beslissing voor mij. Er zijn namelijk ook nog andere opties”, vertelt Seys aan BlauwZwartFans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws