Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nog meer slecht nieuws voor Club? “Nog nooit meegemaakt”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge lijkt zijn titeldromen te mogen opbergen na de 2-0 nederlaag bij Anderlecht. Sterker nog, het moet nu vol aan de bak om de tweede plaats veilig te stellen. Door de driepunter van AA Gent bij Zulte Waregem tellen de Buffalo’s nu vier punten voorsprong op Blauw-Zwart.

Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, heeft na de wanprestatie in het Astridpark nog meer slecht nieuws voor de landskampioen. Hij verwacht dat Hein Vanhaezebrouck en de zijnen gaan lopen met de tweede stek.

“AA Gent heeft veel betere papieren. Ze voetballen veel kansen bijeen, alleen ontbreekt het de ploeg aan een koele killer. Bij Club vielen de eerste tien minuten op Anderlecht nog mee, maar wat ze nadien presteerden, was lamentabel. Voor de zoveelste keer ontbrak het aan spirit. En dat in de match van de laatste kans.”

Sys is van mening dat het tijd is voor verandering op Jan Breydel. “Ik heb het nooit eerder meegemaakt dat een trainer moest zeggen dat hij enkel nog spelers zal opstellen die voor Club willen vechten. Dat druist zo in tegen het DNA van die club. Het bewijst volgens mij dat de chemie tussen trainer en spelersgroep uitgewerkt is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws