Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwkomer slaat zijn ploegmaats bij Club Brugge al meteen met verstomming

Club-mascotte Bruges

Club Brugge heeft nu al twee zomertransfers op zak. Eerst en vooral is er German Mera – de gewezen ploegmaat van Helibelton Palacios – die overkomt van Deportivo Cali en anderzijds is er Elton Acolatse die transfervrij overkomt van het gedegradeerde Westerlo.

Club ziet in Acolatse een opportuniteit om volgend seizoen mee het verlies van José Izquierdo op te vangen, aangezien de polyvalente Nederlander zowel op links als op rechts uit de voeten kan. Volgens Het Nieuwsblad doet Blauw-Zwart een uitstekende zaak door de 21-jarige Amsterdammer aan te trekken.

Zo liet Acolatse meteen van zich spreken bij zijn eerste kennismaking met Jan Breydel. “Tijdens zijn fysieke testen bij Club Brugge maakte hij een verpletterende indruk op het vlak van snelheid en acceleratie. Straffer nog: naar verluidt zou van de huidige A-kern bij Club Brugge bijna niemand beter doen op dat gebied”, schrijft de krant.

Al zijn er natuurlijk ook nog werkpunten voor de jonge vleugelspits. “Zijn grootste aandachtspunt wordt zijn werklust. Jacky Mathijssen zette hem een paar keer op de bank omdat hij niet tevreden was over zijn trainingsarbeid. In Westerlo kon hij dat opvangen met zijn kwaliteiten, in Brugge niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws