Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet enkel slecht nieuws bij Club: “Zien wel wat er komt”

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

De fans van Club Brugge beleven dezer dagen sombere tijden. Met 1 op 6 tegen AA Gent en Sporting Charleroi is de Play-Off start immers allesbehalve zoals gehoopt. Toch zijn er ook positieve zaken bij Blauw-Zwart.

Zo is Anthony Limbombe terug na maandenlang blessureleed. “Dit was geen terugkeer in de beste omstandigheden. Club had het moeilijk. We kwamen wel goed op voorsprong, maar Charleroi kwam terug op 1-1 na een duwfout op Van Rhijn. Daarna probeerden we nog te scoren, maar dat lukte niet meer. We wisten dat Charleroi een stevige ploeg is, met karakter speelt en stevige jongens heeft. Ze hebben het ons moeilijk gemaakt.”

Onze 22-jarige flankaanvaller is wel nog niet helemaal de oude. “Ik kan nog geen negentig minuten aan. Ik ben gewoon blij dat ik terug ben. Week per week probeer ik mijn minuten te maken en dan zien we wel wat er komt. Club deed het ook goed zonder mij en de andere technische spelers. Maar de ploeg kan me gebruiken in deze moeilijke wedstrijden, alleen lukte het vandaag niet”, klinkt het op de officiële site. Ook Jelle Vossen staat dichtbij een terugkeer, net als José Izquierdo. Afwachten of zij het tij alsnog kunnen keren in het verdere verloop van de Play-Offs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws